Cu Cine Are Ramona Badescu Copil

Ramona Bădescu a avut o apariție mult așteptată azi chiar de Ziua Femeii în noua emisiune a lui Cristi Brancu de la Prima TV la Exclusiv VIP. Ceea ce a urmat a fost o relație la distanță.


El Este Tatăl Copilului Ramonei Bădescu Iubitul Romancei Este Un Bancher Sicilian Click Mobile

Ramona Bădescu s-a întors în România.

Cu cine are ramona badescu copil. Ramona Bădescu Sursa foto. Sentimentele de iubire o fac să creadă că se cunosc de o viață iar de aici pornește și dorința de a mai aduce pe lume un copil. Cine este iubitul vedetei.

Ramona Bădescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste și spune că relația cu soțul ei este perfectă chiar dacă sunt împreună de 4 ani. Vedeta este însărcinată în luna a noua și spune că va avea un băiețel. Ramona Bădescu pregătită să devină mamă pentru a doua oară.

Alina on Friday July 23 2010. Ramona Bădescu este însărcinată și urmează să nască în curând primul ei copil la vârsta de 50 de ani. A ales însă să fie extrem de rezervata cu unele detalii legate de viață ei privata.

Publicat LUNI 16 SEPTEMBRIE 2019 1151. La 50 de ani Ramona Bădescu se pregătește să devină mămică. Cine este tatăl copilului VIDEO.

Acest aspect nu le-a afectat dragostea din contră le-a accentuat iubirea iar vestea că vor deveni părinți i-a unit mai mult. Ramona Bădescu a trăit miracolul de a deveni mamă pentru prima dată la vârsta de 50 de ani pe cale naturală după ani întregi în care a tot încercat să aibă un copil. În cadrul unei emisiuni moderate de Cristi Brancu Ramona Bădescu a făcut dezvăluiri incredibile legate de viața sa.

Frumoasa brunetă a povestit că de câțiva ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul său bancherul Fabio Cali. În urmă cu doi ani aflam cu uimire că fosta prezentatoare a născut în mare secret. Fericirea pe care o trăiește Ramona Bădescu este greu de descris în cuvinte.

După ce a rămas însărcinată a vrut să petreacă o. Facebook Ramona Badescu Cine este logodnicul Ramonei Bădescu și de ce a făcut închisoare. Cine este tatăl copilului Ramonei Bădescu.

La 50 de ani Ramona Bădescu se pregătește să devină mămică. Vedeta este însărcinată în luna a noua și spune că va avea un băiețel. Deși este stabilită de mulți ani în Italia Ramona a venit cu fiul ei Ignazio câteva zile în România.

Cand va naste si cine este tatal copilului Autor. După ce a apărut în mai multe show-uri televizate artista s-a retras pentru o vreme din peisaj iar acum motivul a fost aflat. A stat de vorbă în exclusivitate cu vedeta și a aflat că frumoasa mămică a decis să îmbrace rochia de mireasă pentru a-și oficializa relația cu tatăl copilului bancherul sicilian și omul de afaceri Fabio Cali 53 ani în ziua în care își va.

Anul trecut aflam cu uimire că Ramona Bădescu este însărcinată cu primul ei copil iar în septembrie a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Cu atât mai mult cu cât ne leagă iubirea pentru Ignazio care este diamantul cel mai frumos și minunat al vieții noastre a povestit Ramona Bădescu la emisiune. Este singurul bărbat care putea să fie tatăl copilului meu.

Nu Ramona Badescu nu are copii a declarat ca isi doreste dar ca nu a gasit inca barbatul potrivit pentru intemeierea unei familii. Fericirea pe care. Vedeta nu a făcut călătoria de una singură ci împreună cu Ignazio fiul ei ce va împlini 2 ani în septembrie.

Iată că la 52 de ani vedeta este pregătită să devină din nou mamă și spune că nu este timpul trecut pentru încă o fetiță. Actrița îi va oferi copilului ei o surioarăLa aproape doi ani de când a născut un băiețel Ramona Bădescu se pregătește pentru a deveni mamă a doua oară. Ramona Bădescu despre soțul ei.

Frumoasa mămică a luat hotărârea să unească cele două evenimente nunta. Cine este tatăl copilului Ramonei Bădescu. A doua întâlnire a fost cea care i-a adus unul în brațele celuilalt.

Aici ea a vorbit despre evenimentele pe care le așteptă cu nerăbdare. Ramona Bădescu însărcinată la 50 de ani. La vârstă de 50 de ani arata extrem de bine și are un copil de doar câteva luni.

Ramona Bădescu se poate considera o mama împlinită. Și pentru că până acum cu toții se întrebau cine este bărbatul din viața ei care i-a adus zâmbetul pe buze în sfârșit s-a făcut lumină în acest caz. La 52 de ani Ramona Bădescu este cea mai fericită.

Pentru moment Ramona a decis să nu dezvăluie numele micuțului și. Actrița a decis să îmbrace rochia de mireasă pentru a-și oficializa relația cu tatăl copilului bancherul sicilian și omul de afaceri Fabio Cali în vârstă de 53 ani în ziua în care își va boteza. Ramona Bădescu a mai povetit că din cauza pandemiei de coronavirus micuțul Ignazio nu a putut fi încă botezat iar părinții nu au putut organiza o ceremonie fastuoasă așa cum și-ar fi dorit.

În perioada ce urmează aceasta plănuiește să îmbrace rochia de mireasă și să își boteze și copilul. Ramona Bădescu se află acum la București împreună cu Ignazio băiețelul ei care va împlini 2 ani în luna septembrie. Ramona Bădescu plimbându-și copilul.

Ramona Bădescu 51 de ani a dat naștere primului ei copil un fiu în luna septembrie a anului trecut 17 septembrie 2019 într-o clinică privată din Roma Italia. Bruneta nu a dezvăluit până acum cine este bărbatul misterios din viață ei. Ramona Bădescu a tras lozul cel mare.

Ramona Bădescu are dorințe mari de viitor atât pe plan profesional cât și personal. Vedeta și-a dorit foarte mult un copil ba chiar a vrut să apeleze la. La 50 de ani Ramona Badescu este insarcinata.


Cine Este Tatăl Copilului Ramonei Bădescu L Am Asteptat O Viata Intreaga


Ramona Bădescu Pregătită Pentru Al Doilea Copil La 52 De Ani Poate Mai Vine O Surioară Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Cine Este Tatăl Copilului Ramonei Bădescu Kanal D Romania


Pro Tv Are 51 De Ani și Arată Impecabil După Naștere Vezi Prima Poză A Ramonei Bădescu Alături De Bebeluș


Exclusiv Ramona Bădescu A Găsit Tată Urmează Copilul Libertatea


Ramona Badescu A Nascut Departe De Romania


Interviu Ramona Bădescu Fiul Meu E Bucățică Ruptă Din Tatăl Lui Poze Rare Cu Ignazio și Dezvăluiri Despre Botez Click Mobile


Adevărul Despre Tatăl Copilului Ramonei Bădescu Cine A Făcut O Mamă La 51 De Ani Sharenews


Ramona Bădescu Insărcinată La 50 De Ani Youtube


Primele Fotografii Cu Copilul Ramonei Badescu


Ramona Bădescu Ganduri De Mamă La 51 De Ani Imi Pare Rău Că Dumnezeu Mi L A Dat Atat De Tarziu


Ce A Făcut Ramona Bădescu Pentru Bona Sa Sigur Nu Te Așteptai La Asta Monden


Primele Imagini Cu Ramona Bădescu După Ce A Devenit Mamă La 51 De Ani Elle Ro


Ramona Bădescu Primele Imagini Cu Tatăl Copilului Iubitul Italian Este Bancher Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Poze In Premieră Cu Băiețelul Ramonei Bădescu Actrița A Devenit Mamă La 50 De Ani


Exclusiv Ramona Bădescu Cel Mai Sincer Interviu Despre Copilul Ei Ce Spune Despre Tatăl Băiețelului Click Mobile


Ramona Bădescu E Insărcinată La 50 De Ani Cine Este De Fapt Tatăl Copilului Si Cum Arată Gravidă


Ramona Bădescu Pregătită Pentru Al Doilea Copil La 52 De Ani Poate Mai Vine O Surioară Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Ramona Bădescu Mamă La 50 De Ani Cine Este Tatăl Copilului Pe Care Il Așteaptă Vedeta Impact

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel